DALFSEN – Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. Bibliotheek Dalfsen is erg blij inwoners van de gemeente Dalfsen weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. De Bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is. 

(Advertentie)
Goed nieuws! Bibliotheek vanaf donderdag 20 mei weer open

Boeken lenen en terugbrengen

Bezoeker mogen weer zelf boeken uitkiezen, lenen en terugbrengen. Bij een bezoek aan de Bibliotheek gelden vanzelfsprekend de bekende coronamaatregelen. Ook mag er mag een beperkt aantal mensen naar binnen (1 persoon per 25 m2) en moet iedereen die naar binnen gaat zich registeren. 

Leestafels en werkplekken 

Helaas kunnen bezoekers nu nog geen gebruik van maken van de leestafels en werkplekken. Voorlopig zijn de vestigingen alleen als doorstroomlocatie geopend, wat betekent dat een verblijf nog niet mogelijk is. Kranten en tijdschriften lezen, werken en studeren, printen en kopiëren hoopt de Bibliotheek zo snel mogelijk weer te kunnen opstarten.

Openingstijden

  • Dalfsen en Nieuwleusen: maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Lemelerveld: maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur.
  • Oudleusen: dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Hoonhorst: maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Infopunt

Het Infopunt in de Bibliotheek blijft voorlopig alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur via telefoonnummer: 0529 793013.

Share.