21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenRecreatieve scootmobieltochten Dalfsen

Recreatieve scootmobieltochten Dalfsen

DALFSEN – De eerstvolgende scootmobieltocht gaat in Dalfsen van start op woensdag 04 augustus a.s.. Uiteraard zijn ook bij deze rit de maatregelen tegen verspreiding van corona van toepassing!  De basisregels worden gehanteerd 1,5 meter afstand, bij klachten thuisblijven, etc.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een prachtige tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht op woensdag 04 augustus. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 02 augustus a.s. bij het Infopunt, tel.: 0529-793013 of email: [email protected] . U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

In verband met de vaccinatie GGD in de Trefkoele is vertrekpunt: GKv Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19, 7721 XM Dalfsen. Vertrektijd 13.30 uur

De tochten worden eens in de 2 weken georganiseerd. De volgende tochten zijn op 18 augustus, 1 september en de laatste tocht van dit seizoen staat gepland op 15 september. aangekondigd.

- Advertisment -

Meest Populair