23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenRondwandeling en start RechterenDevotie wandelroute

Rondwandeling en start RechterenDevotie wandelroute

DALFSEN – Op donderdag 19 augustus start in Dalfsen de rondwandeling RechterenDevotie. Een ieder kan aan deze wandeling deelnemen, en zelf kiezen om de wandeling in de ochtend te lopen of in de avond. De RechterenDevotie wandelroute toont de geschiedenis van de relatie tussen Kasteel –  Familie Van Rechteren (-Limpurg) en de Moderne Devotie.

Aan de hand van zeven info bordjes, en uitleg van gids Mink de Vries van de Moderne Devotie, wordt de bijzondere relatie tussen de Familie van Rechteren en de Moderne Devotie zichtbaar gemaakt, van het verleden tot de dag van vandaag. Kasteel Rechteren en Huize Almelo kunnen daarbij niet ontbreken. Het gaat daarbij vooral om de toewijding.

De RechterenDevotie wandelroute begint aan de Zuid Oost kant van de blauwe boogbrug in Dalfsen en heeft als keerpunt Kasteel Rechteren.

Deelnemers kunnen rekenen op een wandeling van ongeveer vijf kwartier.

Starttijd 19 aug. om 10.30 u. of om 19.00 u. , u kunt uw fiets/auto parkeren voor het station van Dalfsen. Deelname is gratis, opgave is niet nodig.

- Advertisment -

Meest Populair