10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsBegeleiders jeugdactiviteiten bibliotheek gezocht

Begeleiders jeugdactiviteiten bibliotheek gezocht

DALFSEN – Vind jij het leuk om één keer in de maand samen met een medewerker van de bibliotheek een activiteit voor basisschoolleerlingen te begeleiden? Van tekenen met een 3D-pen tot boekjes knutselen, een parcours afleggen met een Bee Bot, een Poëzie poster maken of aan de slag gaan met de Gorgels? Elke maand organiseert de Bibliotheek activiteiten voor kinderen. Voor de begeleiding van die middagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk dat zij in aanraking komen met bijvoorbeeld digitale geletterdheid, programmeren, ontwerpen of creatief taalgebruik zoals poëzie. Spelenderwijs nieuwe kennis en vaardigheden opdoen is dan het allerleukst! Daarbij ervaren kinderen zo dat je in de bibliotheek ook voor andere interessante dingen dan alleen boeken terecht kunt. Iedere maand organiseert de bibliotheek daarom na schooltijd in meerdere vestigingen een activiteitenmiddag voor basisschoolleerlingen. Meestal gaan de kinderen een uur of anderhalf uur gezellig samen aan de slag.

We zoeken vrijwilligers voor de volgende locaties en tijden:

  • Dalfsen: elke eerste maandag van de maand van 15.30 – 17.00 uur.
  • Nieuwleusen: elke eerste dinsdag van de maand van 15.30 – 17.00 uur.
  • Lemelerveld: elke eerste woensdag van de maand van 15.30 – 17.00 uur.
  • Oudleusen: elke eerste donderdag van de maand van 15.15  – 16.45 uur.

Lijkt het jou nou leuk om zo’n activiteitenmiddag te begeleiden? Dan komen wij graag in contact met jou.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bertine Westebring via tel. nr. 06-16046615 of stuur Bertine een e-mail: [email protected]

- Advertisment -

Meest Populair