20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurOpening WAK: Stap mee de WAK-week in

Opening WAK: Stap mee de WAK-week in

DALFSEN – Op 11 september trappen we de WAK-week af. Daarom nodigt wethouder Jan Uitslag je van harte uit om samen met hem de WAK-week in te stappen, tijdens een wandeling op zaterdag 11 september vanaf 13:30 uur.

‘In het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK) trekken we er samen op uit. Tijd voor ontmoeting, een wandeling, luisteren naar een verhaal over Dalfsen, de Vecht en het kasteel. Samen met verhalenverteller Mink de Vries lopen we de RechterenDevotie Wandelroute, om zo geïnspireerd te raken door de natuur, kunst en elkaar’, aldus Wethouder Uitslag. Een mooie aftrap voor een week waarin er op gebied van kunst en cultuur van alles te ontdekken is.

De wandeling gaat van start bij de Blauwe Bogen Brug in Dalfsen (stationskant) en duurt zo’n 5 kwartier. Het keerpunt van de wandeling is nabij kasteel Rechteren.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en de aanmeldmogelijkheden op www.wakdalfsen.nl. Bekijk ook onderstaande video.

- Advertisment -

Meest Populair