20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsNieuw, de Regenboogsoos in de gemeente Dalfsen

Nieuw, de Regenboogsoos in de gemeente Dalfsen

DALFSEN – In de gemeente Dalfsen organiseert de werkgroep LHBTI+ Dalfsen de Regenboogsoos.
Een soos waar iedereen zichzelf mag zijn. De soos richt zich vooral op ontmoetingen tussen lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en intersekse personen en iedereen die zich betrokken of aangesproken voelt. Maar iedereen is welkom.

De nieuwe Regenboogsoos zal op vrijdag 24 september van 19:30 tot 22:00 voor het eerst haar deuren openen in de soos de Polhaar in de Trefkoele + te Dalfsen. We richten ons vooral op de LHBTI+ gemeenschap maar iedereen is welkom. Entree en een kleine versnapering is gratis. Er wordt geen alcohol geschonken, dat maakt, dat de Regenboogsoos voor alle leeftijden toegankelijk is. Kun je vrijdag 24 september niet, zet dan alvast de volgende datums in je agenda; 29 oktober, 26 november en 17 december (kerst editie).

De invulling van de avonden is gericht op ontmoeting, maar er kan ook georganiseerd worden omtrent een thema. Dit laat de werkgroep LHBTI+ vooral afhangen van de vraag die de bezoekers hebben.

Het is heel belangrijk dat er in de gemeente Dalfsen een plek is waar de LHBTI-gemeenschap elkaar kan ontmoeten. Daarbij is het mooie, dat de Regenboogsoos open staat voor iedereen, zodat verschillende doelgroepen van elkaar kunnen leren en elkaar leren waarderen. Dit vergroot het onderling begrip en zorgt voor verbinding.

Ben je geïnteresseerd kom langs! Weet jij iemand die hiervan moet weten, zeg het door!
Wij zijn te volgen op Instagram en facebook (regenboogsoos dalfsen e.o.)

- Advertisment -

Meest Populair