16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenOok appen met je kleinkinderen? Kom dan naar de informatiesessie WhatsApp!

Ook appen met je kleinkinderen? Kom dan naar de informatiesessie WhatsApp!

DALFSEN – Soms word je helemaal gek van al die berichten! Maar.. het is toch ook wel handig als je via WhatsApp contact kunt houden met je kleinkinderen, collega’s of vrienden. Wist je dat je met WhatsApp ook kunt beeldbellen? De bibliotheek organiseert voor iedereen die meer wil leren over WhatsApp gratis interactieve informatiebijeenkomst op 10 november van 14.00 -16.00 uur in de Trefkoele+ in Dalfsen.

Hoe ga je handig om met WhatsApp? Alle ins- en outs kom je te weten tijdens deze interactieve informatiebijeenkomst. Praktisch en persoonlijk.

Naast de sessie over ‘WhatsApp’ biedt de bibliotheek veel andere activiteiten om je digitale vaardigheden te verbeteren zoals de cursus Klik & Tik en Digisterker. Ook zijn er workshops met nieuwe technologie zoals lasersnijden en verschillende vrije inloopuurtjes waar je vragen kunt stellen over E-books, WhatsApp en andere digitale zaken.

Het complete aanbod is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl.

- Advertisment -

Meest Populair