12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenKoffieochtend voor partners van mensen met dementie

Koffieochtend voor partners van mensen met dementie

DALFSEN – Heeft uw partner dementie? Het kan veel steun geven om ervaringen uit te wisselen en gevoelens te delen met mensen die hetzelfde meemaken. Mensen die net als u zorgen voor een partner met dementie, begrijpen u vaak met een half woord. Ze kunnen u praktische tips en informatie geven; ze weten tenslotte precies waarmee u te maken heeft.

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn organiseert dinsdagochtend 2 november weer een koffieochtend voor partners van mensen met dementie. Lijkt het u prettig om onder het genot van een kopje koffie of thee andere partners te spreken? Dan bent u van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur hebben we de koffie klaarstaan in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen.

Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) [email protected]  of telefonisch via 06-11276383.

- Advertisment -

Meest Populair