23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenGezamenlijke maaltijd bij Restaurant Madrid

Gezamenlijke maaltijd bij Restaurant Madrid

HESSUM – Saam Welzijn organiseert op vrijdag 5 november weer een “open tafel” voor senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten. De “open tafel” is er om samen met anderen van een warme maaltijd te genieten en het is tevens een gezellige onderbreking van de dag.

Deze open tafel zal plaatsvinden in Restaurant Madrid aan de Tolhuisweg 5 in Hessum. Vanaf 12.30 uur wordt de maaltijd opgediend. Deze bestaan uit soep en een hoofdgerecht. De maaltijd kost € 12,50, excl. consumptie.

Voorafgaand aan de “open tafel” is er een ontmoetingsochtend. Hier is iedereen vanaf 10.00 uur welkom om samen een kopje koffie te drinken, een spelletje doen, een wandel- of fietstochtje maken. De koffie in de ochtend wordt aangeboden door Restaurant Madrid. 

Wie alleen wil deelnemen aan de open tafel kan zich tot vrijdagochtend 5 november 10.00 uur aanmelden bij Restaurant Madrid, tel.: 0529-458585 of Dhr. Roessink, tel.: 0529-471266.

- Advertisment -

Meest Populair