23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenJongRES organiseert voor jongeren excursie naar windmolen- en zonnepark

JongRES organiseert voor jongeren excursie naar windmolen- en zonnepark

DALFSEN – Altijd al een duurzaam energieproject willen bezoeken? Op vrijdag 25 maart organiseert JongRES West-Overijssel voor jongeren tot 25 jaar een excursie naar Windpark Hattemerbroek en Zonnepark Bomhofsplas in Zwolle. Meer informatie en aanmelden via deze link.

Programma

13:00 – 13:30:  Verzamelen op station Zwolle

13:30 – 15:15:  Presentatie over JongRES en  Rondleiding Windpark Hattemerbroek

15:15 0 15:45: Verplaatsen naar Zonnepark Bomhofsplas

15:45 – 16:30:  Rondleiding Zonnepark Bomhofsplas

16:30 – 18:00:  Borrel

JongRES

JongRES Nederland laat de stem van jongeren mee klinken in de Regionale Energiestrategieën (RES). Deze strategieën bepalen hoe de energietransitie tot en met 2030 in bijvoorbeeld gemeente Dalfsen uitgevoerd gaat worden. Hoe worden onze woningen verwarmd, waar wordt energie opgewekt en hoe gaat dat gebeuren?

Jongeren en jong werkenden  hebben belang bij toekomstbestendige energie strategieën, want hun leefomgeving en hun energievoorziening veranderen de komende jaren sterk. Jongeren en jong werkenden praten daarom nu mee over de keuzes die nu over hun toekomst worden gemaakt. Meer weten: kijk op www.jongres.nl of mail naar [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair