DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Tijdens de meivakantie organiseren Bibliotheek Dalfsen en Saam Welzijn twee leuke activiteiten voor kinderen. In Dalfsen en Nieuwleusen wordt de Voorleestent opgezet, en er is het superspannende spel Capture the Flag.

(Advertentie)
Voorleestent en Capture the Flag in Dalfsen en Nieuwleusen

In de Voorleestent kunnen kinderen luisteren naar avontuurlijke, grappige, sprookjesachtige verhalen. De Voorleestent staat op 2 mei tussen 10 en 12 uur in Dalfsen in de speeltuin Vilsterkamp/Mussenkamp en op mei, ook om 10.00 uur, in Nieuwleusen in speeltuin Bosmansweg bij de rotonde met Vechtland.

Vanaf 10.30 uur kunnen kinderen in Dalfsen ook meedoen aan het spannende spel Capture the Flag. Dit spel wordt in teams tegen elkaar gespeeld. Deelnemers proberen de vlag van elkaar te veroveren. Wie pakt de eerste overwinning? Dit spel wordt georganiseerd door Saam Welzijn.

Bibliotheek Dalfsen wil op deze manier lezen ook in de meivakantie onder de aandacht brengen.

Meer informatie op www.bibliotheekdalfsen.nl.

Share.