DALFSEN – Alle voetbalverenigingen uit de gemeente Dalfsen hebben ingestemd met nieuwe ledverlichting van leverancier OVI. Naar verwachting kan iedereen komend seizoen al op de velden voetballen met de nieuwe ledverlichting.  

(Advertentie)
Voetbalverenigingen kiezen voor ledverlichting van OVI

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 20 december 2021 een definitief besluit genomen over de vervanging van de sportverlichting door ledverlichting, in combinatie met de overdracht van het eigendom en onderhoud naar voetbalverenigingen.

De voorzitters van V.V. Hoonhorst, V.V. Lemelerveld, ASC’62, S.V. Dalfsen, Union SV en S.V. Nieuwleusen hebben eerst instemming van alle leden gekregen. Toen dit rond was, zijn er gesprekken aangegaan met mogelijke leveranciers van ledverlichting. Na diverse gesprekken is besloten verder te gaan met OVI. En hoe mooi is het als zij komend seizoen al kunnen beschikken over ledverlichting? Zoals het nu lijkt gaat dat lukken bij alle voetbalverenigingen.

Wethouder Jan Uitslag is positief over de ontwikkelingen: “Mooi om te zien dat de verschillende verenigingen zo samen hebben gewerkt en in een relatief korte periode een geschikte leverancier hebben gevonden. Hopelijk kan iedereen binnenkort genieten van goede duurzaam verlichte velden!”

Overige betrokken sportverenigingen

Ook voor andere geïnteresseerde sportverenigingen zijn door de voetbalverenigingen offertes aangevraagd. Het is aan iedere vereniging zelf de keuze of zij dit ook willen of niet.

Share.