10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenDe Bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

De Bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

DALFSEN – Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Online activiteiten

Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen september en december. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

Activiteiten in september

Het vinden van de juiste balans en het werkbaar houden van zowel werk als sociale verplichtingen is voor veel mensen een uitdaging. De activiteiten in september staan in het teken van hoe je daar beter mee om leert gaan. Donderdag 15 september is de Walk & Talk Netwerkbijeenkomst, waarin je op zoek gaat naar de beste aanpak om jouw baan te vinden. En op vrijdag 23 september vindt de workshop ‘Alle ballen in de lucht houden, kan dat?’ plaats, waarin je ontdekt welke vorm van balans vinden en bewaren voor jou werkt.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van de Bibliotheek Dalfsen, via www.bibliotheekdalfsen.nl/dejuistebaan.

- Advertisment -

Meest Populair