18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurKunst in de Trefkoele+

Kunst in de Trefkoele+

DALFSEN – Op de cover van het prachtige magazine Dalfsennet.nl staat ontmoeten doe je in de Trefkoele+ en daar kan ik het helemaal mee eens zijn, zeker nu er meer aandacht voor kunst & cultuur is.

Op dit moment is er een langlopende expositie van kunstenaars uit onze eigen omgeving.

Er hangen schilderijen van Ingrid Mertens, Johanna Schokkenbroek, Johan Geerts, Jan Schrijver, Jaap Blaakmeer, Joumana Akel en Sonja van Echten. Tekeningen van Johan Goutbeek uit de collectie van de Historische Kring en foto’s van de Fotoclub Dalfsen. In de vier vitrinekasten kun je bijzonder houtsnijwerk van Molle Eisma zien en keramiek van Tineke van der Keijl, sieraden van Aletta Wittenberg en glas in lood van Carla Bohnert. In de oranje gang zijn de resultaten te bewonderen van de panoramaschilders die op de dijk schilderden tijdens het Vechterweerd Event in augustus.

Dwaal door het hele gebouw en geniet van de diversiteit aan kunst. Echt een aanrader.

- Advertisment -

Meest Populair