10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenKunstmarkt Trefkoele+ op zondagmiddag 11 december

Kunstmarkt Trefkoele+ op zondagmiddag 11 december

DALFSEN – Op zondagmiddag 11 december van 13-17 uur is er binnen in Trefkoele+ een kunstmarkt.

Er zijn maar liefst 32 kramen met een divers aanbod zoals schilderijen, keramiek, glaskunst, houtobjecten, sieraden etc. Zoek je nog een mooi kunstzinnig cadeau voor kerst of voor jezelf, kom dan langs op de kunstmarkt in Trefkoele+.

Op www.trefkoeleplus.nl/kunstmarkt is een overzicht met foto’s te vinden van alle deelnemers.

Naast de kunstkramen is er een aanvullend programma met demonstraties van een aantal deelnemende kunstenaars, midwinterhoornblazers, een kinderkunstactiviteit, een optreden van Popkoor Just for Fun en lekkernijen.

De entree is gratis.

- Advertisment -

Meest Populair