NIEUWLEUSEN/DALFSEN – Drie leden van de Angels Army hebben een Huifkartocht georganiseerd voor de bewoners, van de tijdelijke opvang, in het Hof van Dalfsen. Er wordt donderdag 22 december een tocht gemaakt, in kerstsfeer, met een grote Huifkar van ’t Belsenspan (Fam. Hulsman) door Dalfsen en omgeving.

(Advertentie)
Angels Army biedt tijdelijke bewoners Hof van Dalfsen Huifkartocht

De drie leden van de Angels Army, Noud, Evy, en Niels, wilden echt iets doen voor kinderen die normaal gesproken niet veel uitjes hebben, en wel wat afleiding kunnen gebruiken. Uiteindelijk kwamen ze met hun idee bij de opvang voor vluchtelingen terecht. Een huifkartocht ( verwarmd) voor kinderen en ouders, hoe mooi kan dat zijn. De drie brugklassers van het Agnieten College reserveerden een huifkar bij de familie Hulsman in Dalfsen, en hopen lokale ondernemers enthousiast te krijgen voor wat eten, drinken, en versieringen, onderweg.

De Huifkar wordt eerst donderdagmiddag om half 3 versierd bij het Hof van Dalfsen, de tocht begint om 15.00 uur.

Angels Army is een project voor alle 1e jaars van het Agnieten College, om daar waar mogelijk, en nodig, wat licht te brengen in deze donkere tijd. Het is het 2e jaar dat de verschillende brigades van de Angels Army actief zijn in de regio Nieuwleusen en Dalfsen.

Share.