16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenGratis les DigiVitaler in de Bibliotheek

Gratis les DigiVitaler in de Bibliotheek

Handig werken met digitale zorg

DALFSEN – Zorg en gezondheid zijn meer en meer digitaal te regelen, via de computer, tablet of telefoon. Digitale zorg is handig, omdat het minder tijd kost en alle gegevens altijd paraat zijn. In het lesprogramma DigiVitaler kan iedereen kennismaken met digitale zorg en ermee leren omgaan.

In de Bibliotheek wordt de komende weken DigiVitaler gegeven, een les waarin verschillende vormen van digitale zorg aan de orde komen. Bijvoorbeeld Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiƫntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

Deelnemen aan DigiVitaler is gratis. Aanmelden kan in de Bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl.

Data en tijden

  • Dalfsen: donderdag 13 april, 19.30-21.00 uur
  • Nieuwleusen: maandag 24 april, 19.30-21.00 uur
  • Lemelerveld: woensdag 3 mei, 19.30-21.00 uur
- Advertisment -

Meest Populair