16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenDe eerste scootmobieltocht van 2023 is 26 april a.s.

De eerste scootmobieltocht van 2023 is 26 april a.s.

DALFSEN – Het seizoen gaat weer beginnen. Ook de scootmobieltochten gaan weer van start en beginnen in Dalfsen met een mooie tocht op woensdag 26 april. Vanwege Koningsdag organiseert Saam Welzijn, deze 1e tocht, in samenwerking met de Oranjevereniging. Dit keer is deelname aan de tocht gratis.

De enthousiaste vrijwilligers hebben een tocht uitgezet van ca. 20 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop, bedrijfsbezoek of een ander soort stop met activiteit worden gehouden op een geschikte locatie.

Het vertrek is 26 april om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ te Dalfsen en de tocht eindigt rond 15.45 uur bij de feesttent op het terrein van het gemeentehuis. Na afloop wordt de deelnemers  een hapje en drankje aangeboden.

Aanmelden voor deze tocht is verplicht. Dit kan tot en met maandag 24 april bij Infopunt, tel.nr.: 0529-793013 of per mail naar [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair