16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenStart cursus DigiSterker voor anderstaligen

Start cursus DigiSterker voor anderstaligen

Bij de Bibliotheek leer je omgaan met de digitale overheid

LEMELERVELD – In de Bibliotheek in Lemelerveld start op donderdag 11 mei de gratis cursus DigiSterker voor anderstaligen. Deze cursus is voor mensen met een niet-Nederlandstalige achtergrond, die willen leren hoe ze werken met digitale diensten van overheden. Dit kan gaan om inloggen met DigiD tot online iets regelen met de gemeente, en van het aanvragen van een toeslag tot raadplegen van informatie van het UWV.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur waarin de deelnemers in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding praktisch geholpen worden. Om deel te nemen hebben deelnemers een e-mailadres nodig.

Deelnemen aan de cursus DigiSterker voor anderstaligen is gratis. Aanmelden kan in de Bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl. Meer informatie: stuur een e-mail naar [email protected].

Data en tijden

Lemelerveld 4 x, op donderdag, vanaf 11 mei, 19.30-21.00 uur

- Advertisment -

Meest Populair