16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsHet NK Tegelwippen 2023 is in volle gang

Het NK Tegelwippen 2023 is in volle gang

DALFSEN – Vervang je tegels door planten en doe mee met het NK Tegelwippen! Komende zaterdagochtend 13 mei kun je voor de laatste keer deze lente je tegels inleveren (max. 400 kg/4m2 per perceel). Je krijgt een zakje vaste plantenzaad om de oppervlakte mee in te zaaien en te vergroenen. Inleveren kan hier:

  • Lindeboom – Vossersteeg 14, Dalfsen.
  • Van Reel – Uithofsweg 2, Nieuwleusen.
  • Roelofs – Statumweg 4A, Lemelerveld.

Maak een mooie foto van het resultaat en geef het aantal tegels op via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen! Er wordt uitgegaan van een formaat stoeptegel van 30 x 30 centimeter. De gemeente met de meeste tegels wint.

Waarom tegelwippen?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hittestress en wateroverlast, mede omdat onze leefomgeving zo versteend is. Meer groen helpt!

Inspiratie nodig?

Het watervriendelijk en levendig inrichten van je tuin is makkelijker dan je denkt. Met de juiste informatie en wat goede voorbeelden kun je eenvoudig regenwater opvangen, de effecten van hitte verminderen en de biodiversiteit in jouw tuin bevorderen! Op de website www.bezoekmijntuin.nl vind je allerlei tuinen die een bezoekje waard zijn.

- Advertisment -

Meest Populair