16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenLezing Vervoersbewijzen, alstublieft

Lezing Vervoersbewijzen, alstublieft

DALFSEN – Oud-Dalfsenaar Wouter Geerling geeft op donderdagavond 25 mei om 19.30 uur bij Bibliotheek Dalfsen een lezing over zijn boek ‘Vervoersbewijzen, alstublieft’. Een bundel met grappige, spannende en herkenbare treinverhalen, die zich veelal in Dalfsen en de regio afspelen.

Reizen met de trein doen we allemaal. Oké, behalve die verstokte 140 kilometer per uur-rijders op de snelweg dan. We houden van treinreizen: rustig lezen, muziek luisteren of dagdromen terwijl we uit het raam staren. Ondertussen rijdt de trein gewoon door en komen we vanzelf aan op onze bestemming. Wat een gemak, wat een idylle. Natuurlijk verloopt niet elke treinreis zo rooskleurig. Reizen per trein kent het nodige ongemak. Maar treinreizen is ook avontuurlijk. Je moet gehaast overstappen, vergeet je paraplu of ontmoet bijzondere mensen.

Wouter komt graag vertellen over de totstandkoming van zijn boek en natuurlijk leest hij ook voor uit eigen werk. Wilt u het boek na de lezing aanschaffen, dat kan na betaling van €15,00.

Aanmelden kan in de Bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl

Data en tijden:

Dalfsen: donderdag 25 mei, 19.30-21.00 uur

- Advertisment -

Meest Populair