10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeZakelijkPrimeur lingeriewinkel Roze Dames Lingerie

Primeur lingeriewinkel Roze Dames Lingerie

In de lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen kunnen belangstellenden kennis komen maken met een nieuw en innovatief product, de Qups van ProudBreast. De Qups zijn een modisch en comfortabel alternatief voor vrouwen met (g)één borst, die een uitwendige prothese dragen.

Eigenaresse Sacha de Vries kwam bij toeval in contact met de Qups van ProudBreast, via haar buurvrouw. Deze luchtige vulling sprak haar direct aan. Ook de mogelijkheid om deze vulling te gebruiken in combinatie met normale -niet prothese- lingerie. Sacha gunt iedere vrouw mooie lingerie. Het is precies daarom dat zij haar winkel beschikbaar stelt als pas-punt van de Qups.

{loadmoduleid 133}

De Qups kun je vanaf heden, tijdens de reguliere openingstijden te passen in de prachtige lingeriewinkel Roze Dames Lingerie in Dalfsen. Speciaal voor geïnteresseerden organiseren we een product presentatie op vrijdag 4 oktober, tussen 19 en 21.00 kun je terecht voor al je vragen en is ook het ProudBreast-team aanwezig.

Roze Dames Lingerie, Bloemendalstraat 1B in Dalfsen. Aanmelden kan via [email protected].

Meer informatie:

- Advertisment -

Meest Populair