20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeSportSports4Kids ook in het najaar

Sports4Kids ook in het najaar

Sports4Kids is hét naschoolse sportprogramma in de gemeente Dalfsen voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Het sportprogramma draait al het hele jaar op volle toeren, maar ook in het najaar zijn er nog genoeg activiteiten om aan deel te nemen. Bekijk het aanbod op www.dalfsenbeweegt.nl, via deze website kunnen kinderen ook aangemeld worden. Deelname aan Sports4kids is kosteloos.

Deelname geeft kinderen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten en sportaanbieders. Ook daagt het jongeren uit om na schooltijd lekker actief in beweging te komen met andere kinderen. Sportief, gezond en gezellig! Deelname aan de activiteiten is geheel gratis!

{loadmoduleid 133}

Gedurende het jaar hebben al ruim 1000 kinderen deelgenomen aan de verschillende sporten. Er worden constant nieuwe activiteiten toegevoegd. Voor iedereen die nog ergens aan wil deelnemen: vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. De komende maanden is er o.a. nog de volgende activiteiten om aan deel te nemen: basketbal, tafeltennis, trefbal, judo, badminton, apenkooi en zelfverdediging/weerbaarheidstraining.

Kijk voor meer informatie, het aanbod en voor aanmelden op www.dalfsenbeweegt.nl.

- Advertisment -

Meest Populair