23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsUpgrade jezelf in Regio Zwolle

Upgrade jezelf in Regio Zwolle

Regio Zwolle is een regio vol groeikansen voor bedrijven en hun medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen die groeikansen kan grijpen, slaan overheden, onderwijs, werkgevers en vakbonden de handen ineen. We werken samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt door te investeren in mensen.

Waarom doen we dit?

We vinden het belangrijk dat bedrijven in de Regio Zwolle kunnen groeien. Mensen maken dit mogelijk. Daarom is het van belang dat jongeren in de regio werk kunnen vinden, dat werkgevers investeren in hun medewerkers, zodat zij wendbaar blijven en dat iedereen die kan en wil werken de kans krijgt om mee te doen.

{loadmoduleid 133}

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Om werkgevers te ondersteunen bij investeringen in kennis en vaardigheden van (toekomstige) medewerkers, heeft Regio Zwolle het Ontwikkelfonds Regio Zwolle opgericht. MKB-ers, werkgevers of zzp-ers in Regio Zwolle (dus ook in Dalfsen) kunnen een beroep doen op dit fonds. Dit kan zowel in samenwerking met andere bedrijven als individueel. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle co-financiert scholing en ontwikkeling van medewerkers.

Aanvraag indienen

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is sinds medio juni open en is actief tot 2023. De eerste tranche loopt tot 31 december 2019. Voor aanvragen en meer informatie kijkt u op www.upgradejezelfregiozwolle.nl.

- Advertisment -

Meest Populair