10.9 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsUitnodiging Dag van de Mantelzorg

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg

Op 7 en 8 november vieren we in Dalfsen de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is speciaal voor u als mantelzorger, omdat u zoveel betekent voor bijvoorbeeld uw partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

Alle mantelzorgers vanaf 18 jaar, die woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen óf zorgen voor iemand uit de gemeente Dalfsen zijn van harte welkom! Wel even aanmelden voor een van de activiteiten, dan weten we dat u komt.

U kunt dit jaar kiezen uit:

Donderdagmiddag 7 november: High tea,  volop vers gezette thee met een overdaad aan huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Tijdens de High Tea zal 4Tune, een vocaal kwartet, komen optreden er en samen met u een gezellige middag van maken.  

Deze High Tea vindt plaats bij Het Roode Hert (Hessenweg 14, Dalfsen) van 14.00 uur tot 16.00 uur.

{loadmoduleid 137}

Donderdagavond 7 november: Cabaret ‘De Boer Op’ van Irene van der Aart. De cabaret voorstelling gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Irene weet waar ze het over heeft. In 2003, lang voordat ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor het eerst op televisie te zien was, liep ze in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien. Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam, haar opdrachten als cabaretière en theatermaker en de boerderij. Waar boerentaken op haar wachten.

Dit cabaret vindt plaats in theater De Stoomfabriek (Koninginnenplein 2, Dalfsen) van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Vrijdagmiddag 8 november: High tea,  volop vers gezette thee met een overdaad aan huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Tijdens de High Tea zal 4Tune, een vocaal kwartet, komen optreden er en samen met u een gezellige middag van maken. 

Deze High Tea vindt plaats bij Het Roode Hert (Hessenweg 14, Dalfsen) van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Mocht het voor u een probleem zijn om vervoer te regelen, geef dat even aan bij de aanmelding, wij denken dan met u mee om een oplossing te vinden.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dat kan via [email protected] of telefonisch via 0529-482121 (di, woe, do tussen 9.00 uur – 15.00 uur en vrij tussen 9.00 uur en 11.30 uur). Graag bij aanmelding vermelden op welke avond of middag we u mogen verwelkomen.

De organisatie, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede en Saam Welzijn (mantelzorgteam).

- Advertisment -

Meest Populair