12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsProvinciaal koersbaltoernooi in Dalfsen met veertig teams

Provinciaal koersbaltoernooi in Dalfsen met veertig teams

Dalfsen – Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen vormt woensdag 23 oktober voor de 27ste keer het decor voor het jaarlijkse provinciaal koersbaltoernooi van Overijssel. Ook dit jaar doen er weer 40 teams in actie, afkomstig uit 26 plaatsen uit de hele provincie.

In Hal 1 van de Trefkoele aan de Ruigedoornstraat worden vanaf 10.00 uur acht speelronden van elk maximaal veertig minuten afgewerkt. Aan het toernooi nemen circa 300 spelers deel, elk team moet minimaal zes en mag maximaal acht spelers tellen. De wedstrijden worden gespeeld op vijftien vilten koersbalmatten, die door de verschillende verenigingen voor dit toernooi beschikbaar worden gesteld. Om 15.30 uur begint de prijsuitreiking van het ‘PKO-2019′, verzorgd door Antoon Sibelt.

{loadmoduleid 137}

Werkgroep PKO

De organisatie is ook deze keer in de vertrouwde handen van de werkgroep Provinciaal Koersbaltoernooi Overijssel, met vrijwilligers uit Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Wijhe,  Zwartsluis en Zwolle. De wedstrijdleiding is dit jaar in handen van SportService Zwolle. De toegang in Trefkoele+ is voor publiek gratis.

- Advertisment -

Meest Populair