16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenLaatste plekken vrij FIFA 20 toernooi

Laatste plekken vrij FIFA 20 toernooi

A.s. donderdag vindt de eerste game kampioenschappen van Dalfsen plaats.

Jongeren, maar ook volwassenen kunnen mee doen aan een potje FIFA20.

Er worden zo’n 20 schermen geïnstalleerd zodat er iedere keer 40 deelnemers kunnen spelen. Voor het eerst in Dalfsen wordt er zo’n groot FIFA toernooi georganiseerd. Wie gaat er met de eerste Dalfser-FIFA wisselbokaal naar huis?

{loadmoduleid 137}

Op donderdag 24 oktober organiseert het Saam welzijn een FIFA toernooi in de Trefkoele. Alle Dalfsenaren die gek zijn op FIFA, ongeacht de leeftijd, mogen er aan meedoen. Zin in een potje FIFA 20? Durf jij het op te nemen tegen andere FIFA fanaten? Doe dan mee met het FIFA toernooi! Wie wordt de kampioen van Dalfsen? Speel meerdere wedstrijden tegen verschillende tegenstanders. Er worden zo’n 20 schermen geïnstalleerd zodat er iedere keer 40 deelnemers kunnen spelen.

De avond start om 18.30uur en eindigt rond 22.30uur.

Deelname is €2,- en opgave kan via www.saamwelzijn.nl (VOL=VOL)

Voor vragen neem contact op met jongerenwerker Emmelie Luiken 06 54 32 04 08

- Advertisment -

Meest Populair