23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeZakelijkCoca-Cola Japan lanceert de nieuwe kerstflessen met etiketten uit Dalfsen

Coca-Cola Japan lanceert de nieuwe kerstflessen met etiketten uit Dalfsen

Na vier jaar is er bijna sprake van een traditie: De Coca-Cola kersteditie flessen. Op het eerste oog een normale Coca-Cola fles met een label, maar niets is minder waar. Dit label kan je omtoveren tot een prachtige strik. Coca-Cola creëert met de labels een gevoel van verwondering of “Odoroki” tijdens de komende feestdagen.

De kerstmuziek maakt het compleet

Het blijft niet bij een uniek label, Coca-Cola gaat verder… Op elk label heeft Eshuis een unieke 12-cijferige code gedrukt. Wanneer deze code wordt ingevoerd op de website van Coca-Cola krijgt de Japanse consument toegang tot 25 kerstliedjes, gezongen door de populaire meidengroep Little Glee Monster. De dames van de band hebben ook een nummer individueel gezongen. Wanneer je de afzonderlijke delen afspeelt op verschillende apparaten, komt het nummer volledig samen. Dit moet het gevoel van samenhorigheid versterken tijdens de kerstdagen.

{loadmoduleid 137}

Van Dalfsen naar Japan

Het ‘bow’ label maakt Eshuis een aantal jaren op rij. Het blijft een van de unieke projecten waar ze enorm trots op zijn. In de zomer beginnen zij al met het produceren van deze labels, 100 miljoen stuks om precies te zijn. Wekenlang draait de machine om dit aantal strik labels te creëren.

Het is een samenwerking met een andere drukkerij. Zij bedrukken het materiaal en Eshuis voegt drie verschillende lagen samen tot deze unieke bow labels. Eshuis is de enige drukkerij in de wereld die dit label machinaal kan maken. Het is daarom prachtig om te zien dat onze labels geproduceerd in Dalfsen zo aanslaan in Japan, aan de andere kant van de wereld.

Een technisch hoogstandje al zeggen we het zelf. Weten hoe Eshuis dit doet? Afgelopen zomer maakten zij deze video met een sneakpeak:

De Coca-Cola kerstflessen zijn vanaf eind oktober beschikbaar in heel Japan.

- Advertisment -

Meest Populair