21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsYoga bij Saam Welzijn is voor iedereen

Yoga bij Saam Welzijn is voor iedereen

Goede voornemens voor 2020? Wordt het alleen een lichamelijke actie of mag het hele lichaam meedoen? Geef jezelf dan een mooi cadeau en doe vanaf maandag 6 januari mee met yoga in ‘De Wiekelaar’ in Oudleusen op maandagavond om 19.00 uur of 20.30 uur.

Deze yogalessen bestaan uit oefeningen uit diverse stromingen van yoga die een grote uitwerking hebben op lichaam en geest, niet moeilijk om te doen en voor iedereen toegankelijk. Ons eigen lichaam kennen we als geen ander en daarom is meedoen belangrijker dan een perfect uitgevoerde oefening.

{loadmoduleid 137}

Een uur voor onszelf om alles even los te laten, om in ons lichaam te komen en om heerlijk ontspannen de deur uit te gaan. We beginnen iedere les met losmaakoefening aansluitend daarop oefeningen die iedere les wel een ander thema hebben maar bijna alles van het lichaam in beweging zetten en als beloning voor het ‘harde’ werken sluiten iedere les af met een ontspanningsoefening.

We zijn lief voor onszelf en dat betekent dat alles gaat zoals het gaat. Vol liefde, geduld en zachtheid beoefenen we vormen van yoga. Ook staan we gewoon met beide benen op de grond. Goed geaard en in contact met onszelf. Door goed te voelen en te luisteren naar ons lichaam leren we onszelf steeds beter kennen. We leren onze eigen grenzen kennen, ze te bewaken en indien nodig te verleggen. Denken in beperkingen, aan wat niet kan, dat doen we niet. De focus ligt op hetgeen wat kan en wat er na iedere les nog meer kan.

Voordelen van het beoefenen van yoga:

  • Slaap bevorderend.
  • Lichamelijke balans en lenigheid.
  • Sterkere spieren.
  • Therapeutisch tijdens en of na ziekte.
  • Minder kans op breuken tijdens een val.
  • Grenzen aangeven.

Yoga bij Saam Welzijn is voor iedereen, jong en oud, man en vrouw.

Belangstelling, nog wat meer informatie nodig of meteen inschrijven? Neem contact op met Jannie Geerts van Saam Welzijn, telefoonnummer: 0529- 793012. Krijgt u daar geen gehoor dan kunt u contact opnemen met Monique Klosse, 06-12274106 of via de mail: [email protected].

Kom het ervaren en reserveer voor 2020 nog een plaats op de yoga mat.

- Advertisment -

Meest Populair