20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenOpen kampioenschap Midwinterhoornblazen dit keer in Dalfsen

Open kampioenschap Midwinterhoornblazen dit keer in Dalfsen

Dit jaar is het blaastreffen, het Open kampioenschap midwinterhoorn blazen in Dalfsen. De blaasgroep uit Dalfsen ( Midwinterhoornblazers Dalfsen e.o. ) mag het deze keer organiseren. De vorige keer was het in het Drentse Zuidwolde. Het is een treffen voor noord-, midden- en zuid Nederland.

{loadmoduleid 137} 

Zelfs worden er buitenlandse deelnemers verwacht. Er gaan naar schatting zo’n 60 blazers aan deelnemen. De jury zit in een gesloten ruimte en hebben geen zicht op de blazers. Zij weten dus van te voren niet wie er blaast, dit om een zo neutraal mogelijk beoordeling te geven. Als belangstellende mag u hier bij zijn. Het gaat op 4 januari om 11.00 uur van start. Het gaat plaatsvinden bij partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen. Uiteraard zijn er ook wintergerechten verkrijgbaar zoals balkenbrij, snert en glühwein. Ook deze dag is er een demonstratie midwinterhoorn maken.

- Advertisment -

Meest Populair