23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenAccordeonmuziek in het Sterrebos, dat is eens wat anders

Accordeonmuziek in het Sterrebos, dat is eens wat anders

Bij Het Boskamp houden ze wel van afwisseling de ene keer de hoornblazers, of allemaal jonkvrouwen, dan eens Tiroler muziek en de andere keer de Stuwzangers. Nu eens een keer wat anders. Op zondagmiddag 26 januari om 15.00 uur komt er een accordeonverenging spelen.  En eigenlijk niet eens van zo ver weg.  Gewoon uut Lemelerveld.  De spelers van Accordeola wilden wel eens een keer dichtbij spelen,  zeg maar een soort thuiswedstrijd.  Ook leuk voor de aanhangers dan kunnen die er ook bij zijn. Het is een openbaar optreden en u mag daar bij zijn.  Er wordt totaal geen entree geheven, maar ze gaan wel even met de pet rond. (Dus de portemonnee wel met nemmen) Zorg dat je er bij bent en geniet van deze mooie zondagmiddag. Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg no 2 in Dalfsen.

- Advertisment -

Meest Populair