21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsHobby-middag in soos de Polhaar

Hobby-middag in soos de Polhaar

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand tussen 14.00 – 16.00 uur is er een hobby-middag in soos de Polhaar in de Trefkoele+ te Dalfsen. Naast het kleuren voor volwassenen, kan er ook gewerkt worden aan andere hobby’s bijvoorbeeld handwerken, puzzelen, kaarten maken e.d.  

{loadmoduleid 137}

Wie het leuk vind om samen met anderen je hobby uit te voeren is van harte welkom bij Saam Welzijn in soos de Polhaar in de Trefkoele+ te Dalfsen.  Wellicht inspireer je anderen om jou hobby ook leuk te vinden en samen er een gezellige middag van te maken.

De eerstvolgende keer bent u welkom op 6 februari a.s. De toegang is gratis, de koffie/thee is voor eigen rekening.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marijke Schuurman, tel.: 06-335762129 of via de mail: [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair