16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsInformatieavond Centrumplan Dalfsen 12 februari

Informatieavond Centrumplan Dalfsen 12 februari

Woensdag 12 februari om 20:00 uur organiseert de gemeente Dalfsen een informatieavond over het Centrumplan Dalfsen. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in de Raadzaal van het gemeentehuis, worden aanwezigen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook worden de schetsen van het Centrumplan Dalfsen gepresenteerd. De presentatie start om 20:00, inloop vanaf 19:45 uur.

{loadmoduleid 137}

De gemeente werkt, samen met inwoners en ondernemers, aan de toekomst van het Dalfser dorpshart. In het najaar van 2017 heeft de gemeenteraad de toekomstvisie ‘Dorp aan de Vecht’ vastgesteld. Hierover is door veel mensen uit het dorp meegedacht, onder andere via de campagne ‘Dalfsblauw!’. Van een centrumvisie wordt nu toegewerkt naar een centrumplan.

We nodigen belangstellenden van harte uit voor de informatieavond over het Centrumplan Dalfsen.

  • Wanneer:         Woensdagavond 12 februari a.s.
  • Waar:               Gemeentehuis Dalfsen, Raadzaal
  • Tijdstip:            Start 20.00 uur, Inloop met koffie en thee vanaf 19.45 uur

Meer informatie over de centrumvisie staat op www.dalfsblauw.nl. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief ‘Het Dalfsblauwtje’.

- Advertisment -

Meest Populair