20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsAlzheimer Café Dalfsen 17 februari a.s.

Alzheimer Café Dalfsen 17 februari a.s.

Op maandagavond 17 februari 2020 is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. Ellen Elbrecht, geriater in het Deventer Ziekenhuis is deze avond te gast.

Om 19.30 uur start het programma en de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur. Het thema van deze avond is ‘Wat is dementie?’. Er is veel aandacht in de media over dementie, maar wat is het nou eigenlijk voor een aandoening en waar krijg je mee te maken als jij of je naaste de diagnose ‘dementie’ krijgt. Wat kun je verwachten van de wetenschap? Is er ook maar iets wat dementie kan voorkomen, genezen of vertragen? Geriater Ellen Elbrecht is deze avond te gast en komt vertellen en vragen beantwoorden.

{loadmoduleid 137}

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Informatie

Voor informatie kunt u terecht bij:

Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383

- Advertisment -

Meest Populair