De Meet-up Moeder aan de lijn is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen.

(Advertentie)
Meet-up Moeder aan de lijn

Of het nu uw moeder, man, broer, dochter of uw buurvrouw is. U bent van harte welkom bij de meet-up!

{loadmoduleid 137}

Een middag vol herkenning en goede gesprekken

De documentaire ‘Moeder aan de lijn’ is een intiem perspectief op de mantelzorg, wanneer drie dochters hun eigen leven noodgedwongen in de parkeerstand zetten. Het is een film van New Amsterdam Film Company in coproductie met Human. De première vond plaats tijdens het Nederlands Filmfestival 2018. Deze documentaire heeft afgelopen jaren haar dienst bewezen als goede kapstok om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp mantelzorg. Deze bijeenkomst is speciaal voor mantelzorgers bedoeld en minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan heftig voor hen zijn.

Praktische informatie

De Meet up is gratis voor mantelzorgers en vindt plaats op 11 maart in Zalencentrum de Overkant (Kerkplein 22 in Dalfsen) De deuren openen om 13.30 uur en het programma is van 14.00 uur tot 17.00 uur. Dit is inclusief napraten met een hapje en een drankje. Aanmelden graag vóór 4 maart via moederaandelijn.nl/dalfsen of telefonisch via het mantelzorgteam van Saam Welzijn 0529-482121

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt Saam Welzijn samen met WeHelpen en New Ams. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS.

Meet-up Moeder aan de lijn

Share.