23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeKunst & Cultuur7 Maart Van Berini tot Solex in Trefkoele+

7 Maart Van Berini tot Solex in Trefkoele+

Marjolein Meijers zit al ruim 25 jaar in het theatervak: als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

Op 7 Maart Treedt Marjolein Meijers op in Trefkoele+, De Panoramazaal gaat om acht uur open en voorstelling zal rond kwart over acht beginnen.

{loadmoduleid 137}

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. Meer informatie en tickets vindt u op de website van Trefkoele+.

- Advertisment -

Meest Populair