12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGemeentehuis alleen op afspraak geopend vanwege coronavirus

Gemeentehuis alleen op afspraak geopend vanwege coronavirus

Vanaf dinsdag 17 maart en minimaal tot en met 6 april zijn de Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld gesloten. Het gemeentehuis in Dalfsen is alleen op afspraak van 8.30 tot 12.30 uur geopend. Inwoners maken een afspraak door te bellen met de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 140529. Inwoners worden opgeroepen om vragen zoveel mogelijk telefonisch te stellen. Het gemeentehuis is elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar. Vragen met betrekking tot wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken kunnen gesteld worden aan een medewerker van Samen Doen in Dalfsen via telefoonnummer 140529. De telefonische bereikbaarheid geldt op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

{loadmoduleid 158}

Stel uw bezoek zoveel mogelijk uit

De ambtelijke organisatie werkt in het gemeentehuis met een minimale bezetting om de veiligheid van medewerkers en bezoekers zoveel mogelijk te waarborgen en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Bijeenkomsten zoals die van dinsdagavond over het Centrumplan, maar ook de boomfeestdag en de opening van de Jagtlusterallee gaan niet door. Zelf kunnen inwoners ook een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door vragen aan de gemeente telefonisch te stellen en een bezoek aan het gemeentehuis zoveel mogelijk uit stellen. Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en mijd sociale contacten. Op deze manier proberen we met elkaar de verdere uitbreiding van het aantal besmettingen te beperken.

Behoort u tot een risicogroep en kan uw bezoek niet worden uitgesteld? Neem dan telefonisch contact met ons op via 140529.

Informatie voor ondernemers

Heeft u als ondernemer vragen? Kijk dan op www.dalfsen.nl/corona. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 140529.

Vragen en antwoorden over het coronavirus aan de gemeente

Op www.dalfsen.nl/corona staat een overzicht met meest gestelde vragen aan de gemeente.

Heeft u vragen over het coronavirus?

Op de websites van GGD IJsselland en het RIVM is veel informatie te vinden over het coronavirus. Telefonisch kunnen inwoners met vragen terecht bij het landelijke informatienummer 0800-1351 (dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur).

De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met (milde) klachten thuisblijven. De maatregelen duren vooralsnog tot en met 6 april 2020.

- Advertisment -

Meest Populair