23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsRecreatieve scootmobieltocht

Recreatieve scootmobieltocht

Na een geslaagde scootmobieltocht in juli organiseert Saam Welzijn de eerstvolgende scootmobieltocht op woensdag 19 augustus a.s. De tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ te Dalfsen. 

De enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

{loadmoduleid 137}

Scootmobielrijders, die zich goed voelen en graag willen deelnemen, zijn van harte welkom.     

Gedurende de hele tocht worden de RIVM maatregelen in acht genomen en zal er een gezondheidscheck worden uitgevoerd. Ook zal 1,5 meter afstand bewaakt worden. Mensen die koorts hebben, hoesten of verkouden zijn kunnen NIET deelnemen aan de tocht.

Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 17 augustus bij Saam Welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012 of email: [email protected]. U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De volgende maandelijkse tocht, die vanuit Dalfsen zal worden gereden is op woensdag 16 september.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair