21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsGezamenlijke maaltijd bij het Roode Hert

Gezamenlijke maaltijd bij het Roode Hert

Na een noodgedwongen stop kunnen de activiteiten van Saam Welzijn langzaam aan weer uitgevoerd worden. Zo kan er ook weer samen gegeten worden bij het Roode Hert op zondag 30 augustus a.s. Natuurlijk worden de, dan geldende, RIVM-maatregelen in acht genomen. Zo zal er naar uw gezondheid worden geïnformeerd en zullen uw contactgegevens worden geregistreerd.

{loadmoduleid 137}

Senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten zijn weer van harte welkom om samen te genieten van een heerlijke warme maaltijd. Tevens is deze bijeenkomst een gezellige onderbreking van de zondag.

Deze open tafel zal plaatsvinden in Hotel-Restaurant het Roode Hert, Hessenweg 41 te Dalfsen. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom. 

De maaltijd bestaat uit soep en een hoofdgerecht. De maaltijd kost € 12,50, excl. consumptie.

Aanmelden kan tot donderdag 27 augustus 12.00 uur bij Saam Welzijn, tel.: 0529-793012.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair