17.9 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsKoffieochtend voor partners van mensen met dementie

Koffieochtend voor partners van mensen met dementie

Heeft uw partner dementie? Het kan veel steun geven om ervaringen uit te wisselen en gevoelens te delen met mensen die hetzelfde meemaken. Mensen die net als u zorgen voor een partner met dementie, begrijpen u vaak met een half woord. Ze kunnen u praktische tips en informatie geven; ze weten tenslotte precies waarmee u te maken heeft.

{loadmoduleid 137}

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn organiseert dinsdagochtend 6 oktober weer een koffieochtend voor partners van mensen met dementie. Lijkt het u prettig om onder het genot van een kopje koffie of thee andere partners te spreken? Dan bent u van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur hebben we de koffie klaarstaan in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen.

Aanmelden is, ivm de richtlijnen van het RIVM, nodig. Als u meer wilt weten of als u zich wilt aanmelden kunt u contact opnemen met Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) [email protected] ¬†of telefonisch via 06-19218070.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair