18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsDeelname aan bijeenkomst over de Omgevingsvisie

Deelname aan bijeenkomst over de Omgevingsvisie

Wilt u meepraten over de woonomgeving van Lemelerveld en omgeving en daarmee inbreng hebben in de Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen? Meld u dan aan voor de online bijeenkomst op dinsdag 27 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan op www.dalfsen.nl/aanmelden tot uiterlijk maandag 26 oktober 10.00 uur.

{loadmoduleid 137}

De gemeente organiseert in 5 gebieden online bijeenkomsten om de mening van inwoners in dat gebied op te halen. Afgelopen week vonden deze gesprekken al plaats met inwoners uit Hoonhorst en omgeving en Nieuwleusen en omgeving. Deelnemers waren ontzettend enthousiast. Ze gaven onder andere aan dat ze dit een fijn initiatief vonden, omdat er behoefte is om in gesprek te zijn met de gemeente over hun eigen omgeving. Vragen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: wat wilt u behouden in uw woonomgeving en waar ziet u kansen om de omgeving te verbeteren.

Omgevingsvisie

In 2019 heeft de gemeente onder andere samen met inwoners de toekomstvisie ‘Voor Elkaar’ gemaakt. Met de Omgevingsvisie borduurt de gemeente hierop voort en wordt de nadruk gelegd op keuzes voor de leefomgeving. Op www.omgevingsvisiedalfsen.nl staat meer informatie over de Omgevingsvisie.

Kunt u niet bij de bijeenkomst zijn, maar wilt u wel uw mening geven? Vul dan de vragenlijst in op www.dalfsen.nl/vragenlijst.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair