12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsHoe moet de gemeente Dalfsen er volgens jou over 10 jaar uitzien?

Hoe moet de gemeente Dalfsen er volgens jou over 10 jaar uitzien?

Wil jij meepraten over de woonomgeving van Oudleusen en omgeving en daarmee inbreng hebben in de Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op donderdag 12 november van 20.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan op www.dalfsen.nl/aanmelden tot uiterlijk woensdag 11 november 16.00 uur of door een mail te sturen aan [email protected].

{loadmoduleid 137}

De gemeente organiseert in 5 gebieden online bijeenkomsten om de mening van inwoners in dat gebied op te halen. Afgelopen weken vonden deze gesprekken al plaats met inwoners uit Hoonhorst en omgeving, Nieuwleusen en omgeving en Lemelerveld en omgeving. Deelnemers waren ontzettend enthousiast. Ze gaven onder andere aan dat ze dit een fijn initiatief vonden, omdat er behoefte is om in gesprek te zijn met de gemeente over hun eigen omgeving. Vragen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: wat wil je behouden in je woonomgeving en waar zie je kansen om de omgeving te verbeteren.

Omgevingsvisie

In 2019 heeft de gemeente onder andere samen met inwoners de toekomstvisie ‘Voor Elkaar’ gemaakt. Met de Omgevingsvisie borduurt de gemeente hierop voort en wordt de nadruk gelegd op keuzes voor de leefomgeving. Op www.omgevingsvisiedalfsen.nl staat meer informatie over de Omgevingsvisie.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair