23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsWandelaars gezocht

Wandelaars gezocht

Door de huidige Coronamaatregelen kunnen we niet meer naar onze wekelijkse activiteit of sport.

Uit de eerste intelligente lockdown hebben we geleerd dat het wel van groot belang is dat we blijven bewegen en dat we elkaar blijven ontmoeten, want eenzaamheid ligt op de loer.

{loadmoduleid 137}

In het kader van: ”Wat kan wel in Coronatijd?” is Saam Welzijn van mening dat Coronaproof bewegen en Coronaproof ontmoeten prima kan tijdens een wandeling! Dit kan met z`n tweeën,  in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand van elkaar. Dus wil je op een gezellige manier in beweging blijven? Meld je dan aan.

Medewerkers van Saam Welzijn brengen wandelaars in contact met elkaar waarna duo`s samen kunnen gaan wandelen. Je kunt bij aanmelding aangeven op welke dagen en hoever je wilt wandelen,  of je een hond hebt die graag meewandelt, wat je zoekt in een wandelmaatje, of je eigen vervoer hebt om bijvoorbeeld wat verder weg te kunnen wandelen,  etc.

Iedereen die van wandelen houdt kan zich aanmelden. Lijkt het je leuk om andere mensen te ontmoeten en vind je het leuk om jezelf en/of iemand anders te helpen om op een gezellige manier in beweging te blijven, bel of mail naar Saam Welzijn.

Email: [email protected] tel: 0529-482121.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair