10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWekelijkse Corona Update 10 december: Het gaat niet goed

Wekelijkse Corona Update 10 december: Het gaat niet goed

Het gaat niet goed met de besmettingen en ziekenhuisopnamen. De zorg staat onder druk. Het zorgpersoneel is vermoeid en ziekenhuizen houden hun hart vast voor wat nog komen gaat. We zijn allemaal klaar met het virus, maar het virus is niet klaar met ons. Houd je aan de maatregelen en besef dat je het niet alleen voor jezelf doet. Denk ook aan je ouders, opa, oma, zieke familieleden, klasgenoten of collega’s en iedereen die je lief is. Laten we er samen voor zorgen dat de cijfers weer naar beneden gaan. Want dat is écht nodig. Helemaal met de feestdagen die voor de deur staan. Houd vol!

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1292 besmettingen geconstateerd, dat zijn 441 meer dan een week eerder. Gisteren waren er 170 besmettingen, dat zijn er 37 meer dan een week eerder.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag VR IJsselland

- Advertisment -

Meest Populair