20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsDe gemeente Dalfsen start met het 8e verzamelplan buitengebied

De gemeente Dalfsen start met het 8e verzamelplan buitengebied

De gemeente Dalfsen start in 2021 met het 8e verzamelplan buitengebied. Het verzamelplan is een bestemmingsplan waarin de gemeente verschillende plannen in het buitengebied bundelt tot één nieuw bestemmingsplan. Dit is bedoeld voor inwoners met een (bouw-)plan dat niet in het bestaande bestemmingsplan past, maar wel binnen het beleid.

8e verzamelplan buitengebied

Volgend jaar start de gemeente Dalfsen met het 8e verzamelplan buitengebied. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgen deelnemers intensieve begeleiding bij het plan. De planning is vooraf duidelijk en deelnemers besparen op de legeskosten. Het verzamelplan gaat door als er vijf of meer aanvragen zijn binnengekomen. Aanmelden kan tot 1 februari 2021 via het aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/verzamelplan. Nadat de termijn voor aanmelding is gesloten, gaat de gemeente met aanvragers in gesprek over de kans van slagen.

Let op: als aanvragers gebruik maken van het ‘sloop voor kansen-beleid’, dan moet bij aanmelding het sloopoppervlak al bekend en door de gemeente goedgekeurd zijn. Aanvragers moeten in dit geval eerst contact opnemen met de gemeente Dalfsen.

Vragen? Neem contact op met de gemeente Dalfsen

Heeft u plannen in het buitengebied, vragen over het verzamelplan of bent u van plan om mee te doen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 14 0529 of door een mail te sturen naar [email protected]. De gemeente Dalfsen is bereid om met aanvragers mee te denken en samen te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk hier de beleidsregels voor ontwikkelingen in het buitengebied.

- Advertisment -

Meest Populair