16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenWintersport in Dalfsen

Wintersport in Dalfsen

DALFSEN – Het kan niet missen en gelukkig weten we het mooi op tijd. Sinds een aantal jaren kunnen de langlaufski’s weer van stal. En we gaan ook zeker weten dat ze gebruikt worden. Die zekerheid was er de laatste jaren niet. Camping Starnbosch heeft alle ski’s, ruim honderd paar klaar staan voor de verhuur, ook de stepsleen kunnen worden gehuurd. Het Boskamp heeft het materiaal over gedaan naar Starnbosch, zodat zij zich kunnen toeleggen op de To Go: koffie, snert en warme chocolade en de afhaalmaaltijden. Ze verwachten behoorlijke belangstelling, mensen hebben er weer zin aan, want de reserveringen lopen al.

Het is een traditie van meer dan 40 jaar dat daar deze sport kan worden beoefend. Maar ook wandelaars kunnen de komende week volop gaan genieten van het buitenleven. Er wordt geen loipe uitgezet, je ”loopt lang“ over de openbare weg en op bospaden die zijn opengesteld. Wel wordt u geacht de corona regels in acht te nemen, die luiden: de verhuur van materiaal is toegestaan mits uiteraard de huidige maatregelen in acht worden genomen, dus met maximaal 2 personen op anderhalve meter, of met 1 huishouden.  En die meerdere personen mogen bv geen deel uitmaken van een grote groep.

Ook is het handig vooraf te reserveren en vooral je schoenmaat al vast door te geven, dit om te voorkomen dat mensen moeten wachten en daardoor de kans groter is te dichtbij elkaar gaan komen.

U kan telefonisch reserveren bij:
Camping Starnbosch
Sterrebosweg 4
7722 KG Dalfsen 
tel nr. 0529 – 431571

- Advertisment -

Meest Populair