12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsBus Saam Welzijn vernield

Bus Saam Welzijn vernield

DALFSEN – De bus van Saam welzijn is in de nacht van zaterdag op zondag vernield. De bus stond geparkeerd bij de Trefkoele te Dalfsen en zaterdagnacht zijn nog door onbekenden alle ramen van de bus ingeslagen. Ook is er geprobeerd brand te stichten en zijn er bierflessen aangetroffen. De bus stond wel in het zicht van camerabewaking en hopelijk zijn zo de daders in beeld.

De bus is vorig jaar in samenwerking met de gemeente Dalfsen aangeschaft om met name inwoners te bezoeken en hun te vragen hoe het met hun gaat en wat corona met hun doet. Dit wordt erg op prijs gesteld en het heeft veel informatie opgeleverd. Het was ook de bedoeling dat medewerkers van Saam welzijn hier dagelijks mee door gaan. Het is daarom onvoorstelbaar dat juist deze bus vernield wordt en Saam welzijn hoopt dat de daders snel gevonden gaan worden, om zo de schade te kunnen verhalen.

- Advertisment -

Meest Populair