12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGeslaagden-karavaan op 10 juni op pad om geslaagde jongeren te verrassen

Geslaagden-karavaan op 10 juni op pad om geslaagde jongeren te verrassen

DALFSEN – Donderdag 10 juni is het zover: de examenkandidaten krijgen te horen of ze geslaagd zijn! Extra bijzonder voor de kandidaten dit jaar, vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus. Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente, JONG!Dalfsen en Saam Welzijn weer een geslaagd-actie. Een geslaagden-karavaan gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen vanaf 31 mei een of meerdere jongeren aanmelden die examens hebben gemaakt de afgelopen weken. Op donderdag 10 juni gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team bij hem of haar in de straat staat. Uit de aanmeldingen worden geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 16.00 – 19.00 uur op pad in alle kernen.

Aanmelden

Het is tot en met woensdag 9 juni mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of door een persoonlijk Facebookbericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. In de aanmelding behoort de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde te staan. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.

- Advertisment -

Meest Populair