16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenRecreatieve scootmobieltochten weer van start

Recreatieve scootmobieltochten weer van start

DALFSEN – Het is inmiddels zover dat de scootmobieltochten weer van start kunnen gaan. Uiteraard zijn hierbij ook de maatregelen tegen corona van toepassing!  De basisregels worden gehanteerd 1,5 meter afstand, bij klachten thuisblijven, etc.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een prachtige tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht op woensdag 07 juli. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 05 juli a.s. bij het Infopunt, tel.: 0529-793013 of email: [email protected] . U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

In verband met de vaccinatie GGD in de Trefkoele is vertrekpunt: GKv Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19, 7721 XM Dalfsen. Vertrektijd 13.30 uur

Het is de bedoeling dat er elke twee weken op woensdag een scootmobieltocht wordt georganiseerd. Deze wordt telkens via de lokale pers aangekondigd.

- Advertisment -

Meest Populair