23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurKomt dat zien! Het programma van de WAK Dalfsen 2021 is bekend

Komt dat zien! Het programma van de WAK Dalfsen 2021 is bekend

DALFSEN – Van 11 t/m 19 september is het Kunst wat de klok slaat. In de Week van de Amateurkunst (WAK) laten tal van verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich zien en horen. Een mooi moment voor het publiek om er eens ‘op uit’ te trekken. Op www.wakdalfsen.nl vind je het volledige programma.

Op 11 september gaan we van start. Onder leiding van verhalenverteller Mink de Vries, stappen we de WAK-week in, tijdens de RechterenDevotie tocht. Kom op verhaal, raak geïnspireerd en proef het DNA van Dalfsen en omstreken!

Vanuit het comfort van je eigen woonkamer zien wat cultureel Dalfsen te bieden heeft? Dat kan tijdens de WAK Live op zondag 12 september van 20:00 – 21:00 uur. We streamen live vanuit theater De Stoomfabriek. Publiek is welkom tijdens de opname. Je vindt de link naar de livestream op www.wakdalfsen.nl of op onze social media kanalen.

Tijdens de WAK kun je exposities bezoeken, workshops voor kinderen of volwassen volgen en stemmen op de mooiste lantaarnpaal. Daarnaast zijn er proeflessen voor basisschoolleerlingen en nog veel meer! Op zaterdag 18 en zondag 19 september sluit KUNST om Dalfsen deze week af.

We roepen jullie allemaal op: kom, kijk, beleef en doe mee! Tot WAK.

Vanzelfsprekend houden we zoveel mogelijk rekening met de geldende RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Houdt www.wakdalfsen.nl in de gaten voor de meest actuele stand van zaken.

Tijdens de organisatie van de WAK houden we zoveel mogelijk rekening met de geldende RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Houdt www.wakdalfsen.nl in de gaten voor de meest actuele stand van zaken

- Advertisment -

Meest Populair